arrow_drop_up arrow_drop_down

veerkracht, vermogen, authenticiteit

nicky de troije

Nicky: 'Ik ben opgeleid als ontwikkelingspedagoog en heb jarenlange ervaring in het werken met gezinnen in crisissituaties als ambulant crisiswerker in Rotterdam. Sinds februari ben ik betrokken bij de Synergos Praktijk.


Mijn enthousiasme voor mijn vak Haptotherapie groeit en groeit. Haptonomie staat voor voelen. En voelen vindt ik intens mooi, ik gun ieder mens een rijk gevoelsleven. Gevoel hebben voor wat er binnenin ons gebeurd en gevoel hebben voor wat er rondom ons speelt. Ik geloof vanuit mijn tenen dat het de wereld een beetje mooier maakt wanneer we gevoel hebben voor onszelf en de ander.


Als therapeut richt ik me op het naar boven halen van jouw vermogen, verborgen talent, authenticiteit en veerkracht. Ik doe dit in mijn eigen stijl als Haptotherapeut. Mijn hart gaat uit naar crisis, angst en (seksueel)trauma, met regelmaat volg ik lezingen omtrent dit onderwerp. Ik ben open, direct en betrokken. Ik vind het belangrijk samen te werken, te luisteren naar jouw wensen en schroom het niet om humor in te zetten tijdens gesprekken of oefeningen. Ik heb een kritische blik, maar bovenal zie ik kwaliteiten en krachten in ieder mens. Binnen de Synergos Praktijk komt deskundigheid betreft ons gevoelsleven samen.


Kosten €87,50- per sessie. Haptotherapie wordt (deels) vergoed door de aanvullende verzekering van de zorgverzekeraar.