Helder maken waar de kansen liggen

Marcel Boomsma

Persoonlijke ontwikkeling

 

Marcel: "Alles wat je nodig hebt om mens te zijn op de manier die bij je past, heb je van nature al in huis. We bekijken jouw unieke manier van ‘bewegen’ in je dagelijkse leven. Tijdens gesprekken, aanraak- en/of ervaringsoefeningen gaan we dat samen onderzoeken en koppelen verkregen inzichten aan wat jij wilt leren. 

Met alles waar je in het ‘mens zijn’ van alle dag tegenaan kunt lopen, kun je bij me terecht. Voor de één is dat het oplopen van steeds dezelfde blessure. De ander vindt het moeilijk om contact te maken met de ander. Weer een ander vindt het lastig om met veranderingen om te gaan of voelt zich vaak neerslachtig. Juist dit ‘mens zijn’ is voor mij de leidraad in wat ik bied tijdens de haptonomische begeleiding. Zonder goed of fout samen helder maken waar de kansen liggen. Op deze wijze zet ik mezelf ook in. Niet als de haptonoom met de pasklare antwoorden, maar als de mens Marcel Boomsma, met ook mijn pieken en dalen in het alledaagse ‘mens zijn’ en wat ik daarin in de verschillende fasen van mijn leven tegenkom.


Voorbeelden van thema’s waarmee je terecht kunt: – Stress – Keuzes maken – Presteren – Werk & gezin - Persoonlijke ontwikkeling – Weerbaarheid


Coaching op het werk

Met de nadruk op jouw kwaliteiten en talenten. Je doet de dingen immers niet voor niets op je eigen manier. In een coachingstraject krijg je steeds meer bewustzijn van je patronen en hoe je overkomt op anderen. Je leert invloed hierop te krijgen. Je ontdekt daardoor je eigen kracht. Als je die kracht gaat inzetten, heeft dat gevolgen voor je werk en de mensen waarmee je samenwerkt. Je wordt gehoord, gezien en erkend.

De coaching kunnen we ook inzetten in samenwerking met je werkgever/leidinggevende. In dat geval stellen we gezamenlijk een coachingsplan op, waarbij we er samen voor kunnen kiezen om je leidinggevende op bepaalde momenten in het traject te betrekken. Dit kan bijvoorbeeld als je een ontwikkeldoelstelling hebt meegekregen tijdens een beoordelingsgesprek. Of als je je loopbaanwensen bij je werkgever duidelijk in kaart wilt brengen.


Keuzes maken en beslissen – Onzekerheid - Stress - Overbelasting – Samenwerkingsvraagstukken - Re-integratie trajecten – Veranderprocessen - Omgaan met ontslag – Solliciteren - Profileren en presenteren


Kosten €87,50- per sessie. Haptotherapie wordt (deels) vergoed door de aanvullende verzekering van de zorgverzekeraar.


Over Marcel

Marcel is praktijkmanager bij Synergospraktijk, waar hij werkzaam is als Haptotherapeut en Haptonomisch Coach. Als docent is hij verbonden aan Synergos Opleidingen. Daarnaast heeft hij een praktijk in Meppel (Boomsmahaptonomie). Marcel heeft 15 jaar ervaring bij de politie als noodhulpverlener en coach voor collega’s en studenten. Daarvoor was hij teamcoach bij een commerciële onderneming.

arrow_drop_up arrow_drop_down