Haptotherapie voor jongeren

Karin van Driel

Jouw kwaliteiten zijn de leidraad in onze samenwerking

Haptonomie voor jongeren en jongvolwassenen.

Heb je niet altijd zin om over je gevoelens te praten en voel je wel van alles? Haptonomie kan dan voor jou dé ingang zijn, want voelen is ook communiceren. Jouw lichaam herbergt allerlei onbewuste routines die iets zeggen over wie jij bent en waar je voor staat of gaat.

Volwassen worden is een proces van vallen en opstaan. De nodige pieken en dalen aan gevoelens zijn soms heftig en van korte duur, een andere keer zeurend en van lange duur.

Met haptonomie ga je ervaren hoe jouw kwaliteiten aanvoelen. En waar jouw kansen liggen. Zo kan jouw boosheid ervoor zorgen dat iets wat vervelend is verdwijnt en kan jouw angst je helpen een stap voorwaarts te maken.

Tijdens de sessies stem ik af op wat nodig is voor jou op dat moment. Jouw kwaliteiten zijn de leidraad van onze samenwerking. En daar waar het even stagneert, ligt jouw kans en verdieping. Een afspraak met mij kan zonder doorverwijzing van de (huis) arts'.

Kosten  €87,50- per sessie. Haptotherapie wordt (deels) vergoed door de aanvullende polis van de ziektekostenverzekering.
Voor meer informatie over de vergoedingen van de NFG kun je terecht op de website van de NFG. Klik hier om direct naar de vergoedingen pagina te gaan.


Over Karin
Karin is werkzaam bij SynergosPraktijk in Amersfoort als haptotherapeut voor jongeren en jongvolwassenen en is eigenaar en haptotherapeut bij Contast in Den Haag. Ze is verbonden aan de Opvoedpoli als haptotherapeut, waarbij ze zich richt op haptonomisch opvoeden voor gezinnen en individuele haptonomische begeleiding van jongeren. Karin heeft ervaring als activiteitenbegeleider voor jongeren met een ernstige verstandelijke, lichamelijke, sociale beperking.

arrow_drop_up arrow_drop_down