arrow_drop_up arrow_drop_down

Haptonomie

Haptonomie verdiept en verbindt. Haptonomie maakt je bewust van hoe je in de wereld staat. Door haptonomie leer je jezelf grondig kennen. Haptonomie maakt dat je de beste versie van jezelf kunt zijn. Haptotherapeutische begeleiding leidt tot ontwikkeling, welke hulpvraag je ook hebt.


Bij haptotherapie ligt de nadruk op jouw kwaliteiten en mogelijkheden. Benut jij ze volop?
We onderzoeken waar jij jezelf beperkt en waar kansen liggen. Uitgangspunt is hierbij: het verleden heeft jou gemaakt tot de mens die jij hier-en-nu bent. Dit hier-en-nu geeft alle mogelijkheden en kansen voor de toekomst:
bijleren, nuanceren en completeren.
 Onze therapeuten lopen graag een stukje mee op jouw pad. Kennismaken?

Een gespecialiseerde Haptotherapiepraktijk

Bij SynergosPraktijk werken ervaren haptotherapeuten die zijn opgeleid en afgestudeerd bij Synergos, de Nederlandse vakopleiding voor Haptonomie. De therapeuten hebben zich gespecialiseerd in bepaalde aspecten van het (klachten)spectrum. Hierdoor zijn zij in staat de behandelkwaliteit naar een hoger niveau te brengen. Natuurlijk is je persoonlijke voorkeur erg belangrijk voor succes. Onze therapeuten zijn naast hun specialisatie allemaal ervaren haptotherapeut. Je kunt dus bij elk van hen terecht. De haptotherapeuten scholen zich voortdurend en zijn verbonden aan het kenniscentrum van Synergos. Daardoor staan onze therapeuten aan de bron van de nieuwste ontwikkelingen en inzichten binnen de haptonomie.

Bij SynergosPraktijk vinden tevens supervisies en leerbehandelingen van de Vakopleiding voor Haptonomie plaats.
SynergosPraktijk is een groeituin voor afgestudeerde haptotherapeuten/coaches en trainers. Zij kunnen ervaring opdoen in een stagetraject waarbij zij door ervaren therapeuten begeleid worden in de startfase van hun carrière.

SynergosPraktijk heeft ruimte te huur voor het geven van therapie in de avonduren en op zaterdagen (gebruik van wachtruimte, koffie en thee en 1 van de behandelruimtes). Voor meer informatie kun je hieronder contact opnemen met
Nick den Breems.